Sekretariat

Karen Marie Demuth, sekretariatsleder og konsulent
Valdemarsgade 1F
8000 Århus C
info@bornkunstogbilleder.dk
Tlf. 61 99 90 82

Uddannet cand. mag. i Dramaturgi og Æstetik og Kultur, Aarhus Universitet. Supplerende uddannelser i børnekultur, museologi, fundraising og kulturledelse.

Iværksætter og ideudvikler med fokus på tværgående samarbejde, netværksdannelse, udviklingsprojekter, dokumentation samt overordnet organisation og kulturpolitik.

Karen Marie har tidligere arbejdet med musik, børneteater og litteratur – og i de seneste 25 år med arkitektur og billedkunst, primært i udviklingsprojekter og som konsulent. Det har alt sammen været med udgangspunkt i børnekulturen og et ønske om, at alle børn møder kunst og kunstnere på et kvalitativt højt niveau.

Har været formand for landsf. Børn, Kunst og Billeder i 24 år.

Særlige interesser: arkitektur, bookart, popupbøger, P1 – og en god diskussion. Sprognørd, men har fundet sin overmand i tankestregseksperten Tine.

Tine Engel Mogensen, projektleder, “Billedkunst for børn og unge i Region Midtjylland”
Valdemarsgade 1F
8000 Aarhus C
tine@bornkunstogbilleder.dk
Tlf. 20 29 19 89

Uddannet cand.mag. og ph.d. i Litteraturhistorie og Æstetik & Kultur, Aarhus Universitet. Supplerende uddannelser i projektledelse, webmasteri m.v.

Projektleder på projektet “Billedkunst for børn og unge i Region Midtjylland”.

Har tidligere været projektleder på modelprojektet “Samarbejde mellem billedskoler og folkeskoler” og blander sig derudover en del i kompetencecentrets øvrige opgaver. Når hun ikke farer land og rige rundt, står hun således bl.a. for daglig drift af centrets hjemmeside og andre kommunikationsopgaver.

Tine har tidligere været ansat som udviklingskonsulent i Region Midtjylland inden for bl.a. børnekulturområdet og har i flere omgange arbejdet for Sekretariatet for Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017 med fokus på tværgående udviklingsprojekter og netværksdannelse.

Særlige interesseområder: alle blandformer mellem litteratur/bøger/bogstaver og billedkunst. Sprognørd. Elsker træer.

Britta Andersen, kontor og økonomi
administrator@bornkunstogbilleder.dk