Inspirationskataloget er på gaden

Billedkunstens Dag er den 16. marts 2016

Vi har lavet et inspirationskatalog, som kan give dig nogle gode idéer til, hvad I kan lave hos jer.

Billedkunstens Dag er en tilbagevendende landsdækkende begivenhed, hvor vi sætter spot på billedkunst til børn og unge og viser mangfoldigheden i billedkunstundervisningen.

Derfor opfordrer vi til, at I laver billedkunstaktiviteter i det offentlige rum, hvor børn og unge – og deres familie, venner eller forbipasserende kan få nogle overraskende billedkunstoplevelser. I kan også holde åbent billedværksted for elever og forældre.

Kompetencecenter for børn, unge og billedkunst, Danmarks Billedkunstlærere og Vertikalt Samråd står bag Billedkunstens Dag for børn og unge. Vores mål er at skabe opmærksomhed og synlighed om billedkunstområdet.

SÅDAN BRUGER DU KATALOGET

Inspirationskataloget giver nogle idéer til, hvad I kan lave på Billedkunstens Dag. Alle ideerne er tænkt som inspiration, som I selv kan bygge videre på. I kan skalere op og ned i forhold til elevgruppens alder og størrelse og tilpasse ideerne til, hvordan I arbejder hos jer.

Inspirationskatalog til Billedkunstens Dag 2016 (PDF åbner i nyt vindue)

Inspirationskatalog til Billedkunstens Dag 2016 til print (PDF åbner i nye vindue)

Plakat til print (PDF åbner i nyt vindue)

KONKURRENCE

Send en kort beskrivelse og nogle billeder af Billedkunstens Dag hos jer signe@bornkunstogbilleder.dk. Blandt de mange gode aktiviteter kårer vi en vinder. Det bliver en aktivitet, der har skabt meget opmærksomhed omkring billedkunst for børn og unge. Præmien er en billedkunstworkshop for hele holdet/klassen. For at være med i konkurrencen, skal du skrive til os senest den 15. april.